Odbrojavamo do početka:


PROGRAM

10.00 Otvaranje konferencije

Nenad Ivanišević, Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Novi Sad

10.15 - 11.15. / Panel 1
Slučaj "Ajvar"
Ono što nam virus ne može oduzeti; Zaštita geografskog porekla i brendiranje regija i zemalja uz pomoć hrane i pića

Moderator: Vanja Kovačev, menadžer za odnose sa javnošću i komunikacije, Beograd

Panelisti:
Nataša Pavlović, direktorica Turističke Organizacije Vojvodine, Novi Sad
Tomaž Kavčič, Mišelin star šef i počasni konzul Srbije u Sloveniji, Slovenija
Pavle Đukić, saradnik službe za turističke proizvode - ruralni turizam i gastronomija, Turistička Organizacija Srbije
Marija Radulović, predsednica Hrvatskog poslovnog kluba, Beograd
Dimitrije Acevski, Executive Chef, Beograd
Larš Ekberg, šef kuhinje u rezidenciji ambasadora Švedske u Beogradu
Bojana Maljukanović, asistent ambasadora Švedske


11.15 - 11.35 / Case Study 1

Powered by
Benefiti funkcionalne hrane - Razvoj funkcionalnih mlečnih proizvoda brenda Balans+ od lansiranja do danas


Predavač: Ivan Zorić, menadžer za razvoj novih proizvoda Imleka, Beograd


 

11.35 - 12.35 / Panel 2
Ono si što jedeš, jedeš ono šta biraš
Na koji način hrana utiče na naš imuni sistem

Moderator: Maja Petrović, autor bloga Vitki Gurman i knjige Gurmanske Veze, Beograd

Panelisti:
Ivan Zorić, menadžer za razvoj novih proizvoda Imleka, Beograd
Doc.Dr. Marizela Šabanović, nutricionista, Tuzla
Ana Radević, psiholog , psihoterapeut i osnivač Praktika centra, Novi Sad
Emil Pavelkić, Personalni Fitness trener i nutricionista, Beograd
Zvezdana Ljubenković, nutricionista, Beograd



12.35 - 13.00 / Case Study 2

165 godina od prvog srpskog kuvara
Zavodljivi ukus reči od papira do interneta

Predavač: Tamara Ognjević, direktorka Artis centra, Beograd



13.00 Zatvaranje konferencije

 

 

 

 


Učesnici