Odbrojavamo do početka:


PROGRAM

9.30 - 10.00 Kafa dobrodošlice

10.00 - 11.00. / Panel 1
Slučaj "Ajvar"
Zaštita geografskog porekla i brendiranje regija i zemalja uz pomoć hrane i pića

Učesnici: predstavnici Turističkih organizacija, ambasade, komore, istoričari i proizvođači hrane i pića

11.00 - 12.00 / Panel 2
Ono si što jedeš, jedeš ono šta biraš
Marketing u prehrabenoj industriji

Učesnici: Eksperti iz agencija i kompanija odgovaraju na pitanja vezana za ideje, kreiranje ambalaže, sertifikate, distribuciju, prodaju i sve što čini jedan uspešan put planiranja i pozicioniranja proizvoda na tržište

12.00 - 12.30 / Radionica
Sam svoj majstor
Kako biti uspešan food blogger

Učesnici: Dva talentovana, popularna i mlada kuvara koji plasiraju sami svoj sadržaj on line

12.30- 13.00 Kafe pauza


13.00 - 14.00 / Panel 3
Od bakine do molekularne kuhinje
Šta jede region?

Učesnici: predstavnici najboljih i napopularnijih restorana u regionu

14.00 - 14.30 / Casy Study 1
165 godina od Prvog Srpskog Kuvara

14.30 - 15.30 Pauza za ručak i vino

15.30 - 16.30 / Panel 4
Organica Dinamica
Organska proizvodnja u Srbiji

Učesnici: Proizvođači organaskih namirnica u Srbiji i stručnjaci iz te oblasti

16.30 - 17.00
"Recepti iz karantina"
Finalna degustacija i proglašenje pobednika

17.00 - 18.00 / Wine O'Talk
LEGENDE UGOSTITELJSTVA NOVOG SADA
Razgovori sa vlasnicima čuvenih novosadskih restorana i njihovim potomcima uz čašu najboljih vina iz Vojvodine