01. Najbolji restoran (Fine dining) 02. Najbolji restoran (Internacionalni restoran) 03. Najbolji restoran (Srpska nacionalna kuhinja) 04. Najbolji restoran (Italijanska kuhinja) 05. Najbolji restoran (Street Food restoran) 06. Najbolji restoran (Ostale nacionalne kuhinje) 07. Najbolji chef 08. Najbolji chef do 30 godina 09. Najbolji poslastičar 10. Najbolji proizvod (mlečni industrija) 11. Najbolji proizvod (mesna industrija) 12. Najbolji proizvod (konditorska industrija)
13. Najbolji proizvod (mlinsko-pekarska industrija) 14. Najbolji proizvod (masti i jestiva ulja) 15. Najbolji proizvod (prerada voća i povrća) 16. Najbolji proizvod (bezalkoholna pića) 17. Najbolji proizvod (prirodne mineralne vode) 18. Najbolje industrijsko pivo 19. Najbolje zanatsko pivo 20. Najbolje vino iz Srbije (crveno) 21. Najbolje vino iz Srbije (belo) 22. Najbolje vino iz Srbije (roze) 23. Najbolje vino iz Srbije (penušavac) 24. Najbolje vino iz Srbije (desertno) 25. Najbolje vino iz Srbije (oranž)
Prijave sa naznakom o kojoj je kategorije reč, kratkim opisom i fotografijom (ili videom, ako postoji) slati između 25. septembra i 15. novembra na mail: [email protected]
Za kategorije od 1 do 9 - članovi žirija će obići sve kandidovane restorane u periodu od 15. novembra do 1. decembra
Za kategorije od 10 do 25 članovima žirija će u periodu od 15. novembra do 1. decembra biti dostavljeni uzorci svih proizvoda za degustaciju